KPN futureproof winkelconcept

KPN introduceert in Haarlem en Den Haag op twee pilotlocaties een geheel nieuw “future-proof” winkelconcept. Deze nieuwe formule heeft een 360-graden-beleving en de bezoeker loopt als het ware fysiek de KPN website binnen. In opdracht van KPN heeft Cleary BV dynamische LED verlichting voor de winkels ontwikkeld, uitgewerkt en verwerkt in de meubels en de glazen wanden.

De nieuwe KPN winkel biedt een omgeving gericht op beleving en service. Alle onderdelen van interieur en wanden tot aan de producten, werken samen om tot een op de doelgroep afgestemde belevingswereld te komen. De winkel wordt een theater, waarin periodiek een andere voorstelling wordt geprogrammeerd.

Cleary BV heeft de pixel-gestuurde LED oplossingen in de glazen wanden van de winkel ontwikkeld, uitgewerkt en in samenwerking met Benelux Sign Systems geïmplementeerd. Dit geeft KPN de mogelijkheid om content zoals video, bewegende beelden, licht effecten en statische kleuren op de wanden te projecteren. Tevens heeft Cleary RGB verlichting verwerkt in de meubels waarmee de winkels zijn opgebouwd. Met 1 druk op de knop kan de gehele lichtbeleving en sfeerbeeld van de winkel worden veranderd.

Image Gallery