Cleary

Cleary

          ...Cleary, toonaangevend in ledverlichting

Ben jij werkzaam als interieur- of stand ontwerper, architect of binnen de reclamewereld? En op zoek naar de juiste LED-verlichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Cleary is toonaangevend in ledverlichting. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor interieur- en standbouw, architectuur en signage/(licht)reclame. Niet alleen als het gaat om het creëren van bijzondere lichteffecten, maar ook als het gaat om maatwerk en snelle service. Wij snappen wat jij zoekt.

Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring rondom niche gerichte ledverlichtingsoplossingen, hebben wij de ervaring in huis die jij zoekt. Ondanks die 10 jaar hebben wij een jong, maar vooral enthousiast team wat graag ''out of the box'' (mee)denkt.  Uit welke hoek de vraag ook komt: wij denken mee met jouw project. De uitdaging gaan wij graag aan!

Ledproducten
Cleary biedt oplossingen waar jij iets aan hebt; duurzaam, efficiënt en van hoge kwaliteit. Onze hoogwaardige en betrouwbare ledverlichting zorgt ervoor dat energie- en onderhoudskosten dalen. Wij gebruiken de nieuwste technologie, kwaliteit en unieke verlichtingsoplossingen. Oplossingen met iets extra’s. Onze innovatieve oplossingen bewijzen zich binnen en buiten, in kantoren, winkelbedrijven en in de horeca.   
Daarnaast zijn wij Exclusieve leverancier van Baltled in Nederland. Zij staan in de sign- en reclamewereld bekend om de innovatieve oplossingen.

Contact
Wil jij weten hoe onze maatwerk oplossingen zich verdienstelijk maken voor jou? Wij komen graag bij je langs om kennis te maken. Hoe meer wij jou kennen, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Natuurlijk ben je ook bij ons welkom. In de showroom laten wij je onze verlichtingsoplossingen zien.

Maak een afspraak en ervaar hoe mooi ledverlichting kan zijn!

Additional Info

Offerte aanvragen:
Offerte aanvragen