Lively lucent surfaces

Lively lucent surfaces

Maak indruk met lively lucent surfaces en transformeer statische muren in een dynamische omgeving.
Deze ledverlichting kan naadloos worden geïntegreerd achter textiel, glas of acrylaat en voorzien worden van dynamische content. Kantoorruimtes, horecagelegenheden, winkels en kantoren; iedere ruimte straalt met lively lucent surfaces de
bedrijfsidentiteit uit.

Dynamische ledverlichting

Maak een adembenemende omgeving met dynamische verlichting. Met lively lucent surfaces kun je eindeloos spelen met kleur, beweging en licht. Door pixelgestuurde ledverlichting te integreren in (glazen)wanden, meubels, plafonds en/of schappen en deze te voorzien van content zoals video, bewegende beelden, licht effecten en statische kleuren komt een ruimte tot leven en kan passend worden gemaakt bij iedere identiteit.

Daylight wall

Goede verlichting op een werkplek is belangrijk. Mensen zijn in betere stemming en het concentratievermogen is hoger als ze werken met daglicht dan bij mensen die werken bij klassieke verlichting.
Daglichtpanelen binnen kantoren zorgen voor een betere gezondheid van medewerkers. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat mensen die werken met daglicht (zowel raam als kunstverlichting) minder stress ervaren.

Creëer een dynamische omgeving 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bespreken deze graag.

Image Gallery

Download attachments: