Aluminium profielen

Aluminium profielen

           De veelzijdigheid van aluminium profielen

Om een totale verlichtingsoplossing aan te kunnen bieden, leveren wij een breed scala aan aluminium profielen. Een uitgebreid assortiment inbouw, opbouw, plint, trap en ophangprofielen.

In combinatie met LED strips kun je bijzondere effecten creëren. Het is een snelle en eenvoudige manier omdat de profielen op diverse manieren toegepast kunnen worden, zowel direct als indirect verlicht in bijvoorbeeld interieurs, meubels, koven, in winkelschappen, in stands en tegen muren.
Daarnaast zorgt de stijlvolle behuizing voor een goede koeling waardoor een optimale levensduur van de led wordt behaald. 

 

Profielen

Momenteel hebben wij meer dan 50 soorten profielen en meer dan 100 verschillende accessoires. Op deze manier zijn er talloze inbouw, opbouw of strakke ophangoplossingen te combineren. Alle profielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium.
De profielen zijn bedoeld voor standaard ledstrips tot 12 mm in de breedte. Het profiel is het koellichaam voor de ledstrip en is daarnaast een strakke en stijlvolle behuizing.

Onze hoogwaardig afgewerkte profielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium wat zorgt voor een elegante stijlvolle behuizing voor de ledstrip.

Specificaties van die zorgen voor een professionele en moderne uitstraling: 

  • Drie soorten afdekkingen beschikbaar; opaal, 50% opaal en transparant
  • Aluminium eindkapjes
  • Montagebeugels
  • Standaardlengte 3 meter
  • Blank geanodiseerd aluminium
  • Vele accessoires beschikbaar

Accessoires

Wij leveren verschillende accessoires voor een professionele en moderne afwerking. Wij hebben onder andere aluminium eindkappen, montagebeugels, ophangsystemen en nog veel meer. Per profiel zijn er andere afwerkingscomponenten beschikbaar. Al met al leveren wij voor iedere maatwerk opdracht het beoogde resultaat.

                      

Download attachments: