Signage ledverlichting

Signage ledverlichting

          ...Verlichting waardoor signs nog meer opvallen

De lichtreclamemarkt vraagt om eigen ledverlichtingsoplossing. Signmakers en reclamebureaus kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket op het gebied van ledverlichting. Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van snelheid, flexibiliteit en ruime ervaring op het vlak van ledverlichtingsoplossingen voor reclame-uitingen. De combinatie van het complete aanbod, een snelle levering en de adviserende rol resulteert in dat wij een goede partner zijn voor de lange termijn. Bij Cleary vind jij altijd de ledverlichting die je zoekt. 

Al onze led-toepassing laten de producten en diensten van uw klanten stralen en zorgen voor verrassende effecten.
Ons assortiment, specifiek voor lichtreclame, bestaat onder andere uit:


Met maatwerk creëren wij voor jou toegevoegde waarde. Bij ons kun je rekenen op een oplossing die overeenkomt met jouw wensen en behoeften. Een doordacht advies en kennis van zaken horen daarbij.
Wil je zelf uitrekenen hoeveel ledmodules je nodig hebt? Gebruik dan de Boxcalculator van BaltLED (scroll naar halverwege de webpagina).

Wij leveren graag ook voor jou ledverlichting op maat! Daag jij ons uit? Neem telefonisch contact met ons op via 040-7200 920 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Exclusieve leverancier van Baltled in Nederland

Baltled ontwikkelt eigen oplossingen en heeft wereldwijd meer dan 10 jaar ervaring binnen de ledverlichtingsmarkt. Zij staan in de sign- en reclamewereld bekend om de innovatieve oplossingen.
De ledstrings van Baltled zijn uitermate geschikt voor frames en doosletters in diverse dieptes.
Deze strings zijn ideaal voor het gebruik binnen signage, interieur- en standbouw.
 

 

Additional Info

Offerte aanvragen:
Offerte aanvragen