Interieur ledverlichting

Interieur ledverlichting

          ...Verlichting die verrast en een interieur uniek maakt

Steeds vaker wordt ledverlichting geïntegreerd in interieur en stands. Van mooi wit tot dynamische RGB systemen verwerkt in meubels, plafonds of wanden. Met één druk op de knop kan de beleving en sfeer van een interieur aanpassen en de ruimte tot leven brengen. Deze flexibiliteit geeft oneindig veel mogelijkheden.

Interieur- en standbouwers kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket op het gebied van ledverlichting. Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van snelheid, flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van ledverlichtingsoplossingen. De combinatie van het complete aanbod, een snelle levering en de adviserende rol resulteert in dat wij een goede partner zijn voor de lange termijn. Bij Cleary vind jij altijd de verlichting die je zoekt. 

Wij geven graag advies over de toepassing van ons brede assortiment wat onder andere bestaat uit:

  • Diverse soorten led strips, single- & multicolor (RGB) in verschillende kleurtemperaturen en lichtsterktes.
  • Hoogwaardige aluminium profielen om de led strips een professionele afwerking te geven.
  • Intuïtieve (draadloze) besturingssystemen die de led systemen een creatief en dynamisch karakter geven.
  • Verschillende soorten versterkers en led drivers.

Met het ruime assortiment en het maatwerk wat Cleary biedt realiseren wij indrukwekkende Plug & Play led oplossingen. We leveren naar wens kant-en-klare oplossingen en indien nodig helpen wij met de installatie. Wij bieden oplossingen waar je iets aan hebt; duurzaam, efficiënt en van hoge kwaliteit. En, waar gewenst, op maat gesneden. Dit maakt Cleary de partner voor alle projecten.

Ervaar hoe mooi ledverlichting kan zijn!

Wij leveren graag ook voor jou ledverlichting op maat! Daag jij ons uit? Neem telefonisch contact met ons op via 040-7200 920 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional Info

Offerte aanvragen:
Offerte aanvragen