Stad- en architectuur ledverlichting

Stad- en architectuur ledverlichting

          ...Verlichting die de aandacht trekt van voorbijgangers

Verlichting is steeds belangrijker binnen de architectuur. Gevels van gebouwen worden ‘s nachts ware kunstobjecten. Gebouwen worden door verlichting tot leven gebracht. Met de juiste armaturen komt de nadruk op architecturale bijzonderheden te liggen en maken we van elk gebouw een blikvanger. Overdag passen de armaturen harmonieus in het totaalbeeld, ‘s nachts zetten ze betrouwbaar accenten.

Gevelverlichting
Of het nu gaat om het volledig verlichten van een monumentaal gebouw, een gevel of het subtiel uitlichten van een klein detail; Cleary maakt het mogelijk. Bij ons ben je aan het juiste adres om een gebouw de perfecte uitstraling te geven. Wij zetten een gebouw in de schijnwerpers, want met de juiste gevelverlichting springt een gebouw er extra uit. Het gaat de aandacht trekken van bezoekers en voorbijgangers.

Entreeverlichting
De entree van een gebouw is het visitekaartje van veel bedrijven. De eerste indruk wordt hier bepaald. Verlichting is hierbij van grote invloed. Door de juiste ledverlichting aan te brengen wordt een sfeer gecreëerd die past bij het bedrijf. Wij kunnen je helpen de juiste verlichting de kiezen. 

Façade verlichting
Benadrukken van speciale bouwkundige kenmerken van gebouwen zonder daaraan afbreuk te doen is precies wat façade verlichting is. Met deze vorm van ledverlichting worden gebouwen echte herkenningspunten in een stad. De dynamisch gekleurde LED's en contourverlichting maken een gebouw tot waar oriëntatiepunt. 

 Ons assortiment gevel-, entree- en façadeverlichting bestaat onder andere uit:

  • Wallwashers in verschillende formaten, lichtniveaus, kleuren en afstraal gedrag.
  • Controllers in diverse soorten, van simpele stand-alone systemen tot op maat gesneden voorgeprogrammeerde oplossingen.

Ook om binnen in een gebouw de juiste sfeer te creëren hebben wij de perfecte oplossingen. Kijk eens op onze pagina voor interieur- en standbouw.

Wij leveren graag ook voor jou ledverlichting op maat! Daag jij ons uit?
Neem telefonisch contact met ons op via 040-7200 920 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional Info

Offerte aanvragen:
Offerte aanvragen